Švicarska tvrtka Barry Callebaut predstavila je novu čokoladu Ruby RB2, intenzivnijeg okusa i boje. Ta druga generacija Ruby čokolade stvorena je da inspirira profesionalne kuhare diljem svijeta.
Ruby RB2 čokolada obogaćena je osvježavajućim biljnim notama i aromama crvenog bobičastog voća i citrusa.
Kao i njen "prethodnik", Ruby RB1, čokolada je zadržala svoju neobičnu ružičastu boju i okus koji dolazi isključivo od rubin zrna kakaovca bez dodatnih umjetnih boja i aroma.
Ruby RB2 je čokolada za one koji ne rade kompromise u okusu i kvaliteti. Spojili smo prirodu i inovativnost te stvorili čokoladu koja nadilazi očekivanja i inspirira profesionalne kuhare na istraživanje novih horizonata u slastičarstvu. Ova čokolada sadrži pomno birane voćne note koje se isprepliću savršenog sklada i kremaste teksture te pružaju jedinstveni užitak za sva osjetila, izjavila je Bojana Mihailović Mehandžić, direktorica marketinga Barry Callebauta za Jugoistočnu Europu.
U ljeto 2017. Barry Callebaut predstavio je prvu čokoladu Ruby RB1. Uz crnu, mliječnu i bijelu, Ruby RB1 kao četvrta vrsta čokolade postala je sinonim za kreativnost i inovativnost.
Izvor: InStore
Fotografija: Callebaut