Trgovac je u suradnji s Brinom Robinik Kobal, kuharicom i sudionicom natjecanja MasterChef Slovenija 2023., lansirao novo jelo u sklopu svoje robne marke Spar To Go.
Zdjela se sastoji od kus-kusa, komadića manga i dimljenog lososa, prelivenih umakom od manga, kukuruza, peršina, maslinovog ulja i limunovog soka.
Kada sam kreirala svoju zdjelu, željela sam postići savršenu ravnotežu između svježine i dubine okusa, između lakoće i hranjivosti, između klasičnih sastojaka i odvažnih inovacija. Sastojci koje sam odabrala su oni koje volim i koje često koristim u svojim jelima. Fascinira me njihovo šarenilo, svježina i prije svega element iznenađenja, rekla je Robinik Kobal.
Novi proizvod pridružio se šest Spar To Go proizvoda nastalih u suradnji s influencerima Andrejom Pavličevićem i Nikom Krmecom, dostupnih u Spar Hitrotekama unutar Spar i Interspar trgovina diljem Slovenije.
Tri proizvoda iz ove ponude (Spar To Go Hot Champ Bowl, Spar To Go Champ Salad i Spar To Go Nika Bowl) nedavno su osvojili nagradu za inovativnu hranu godine koju od 2014. dodjeljuje Institut za nutricionizam Slovenije. Ova nagrada dodjeljuje se slovenskim proizvodima koji su korisni za zdravlje, a izbor se temelji na ocjeni sastava i nutritivnih vrijednosti proizvoda. U odabiru najinovativnijih proizvoda sudjeluju potrošači i stručni žiri.
Izvor: InStore
Foto: Spar Slovenija