DR OETKER STUDENI
KERMAN

Uz Dolcelu - Imaš pravo na slatko!

Intervju

14.11.2019

Sandra Benić, Manager kategorije, Poslovni program Dječja hrana, slastice i snack, Podravka d.d.

Dolcela je i ove godine pripremila brojna iznenađenja i inovacije za svoje potrošače tijekom blagdana. Istaknula bih pravo slatko iznenađenje – 5 novih mješavina za pripremu ukusnih kolačića.

Asortiman čine: Dolcela Raspucanci, Dolcela Čokoladni raspucanci, Dolcela Gingerbread keksići, Dolcela Red Velvet i Dolcela Truffles. Svima onima koji žele uživati u slasticama bez glutena iz želje ili pak potrebe, Dolcela nudi rješenje u novom asortimanu mješavina za kolače bez glutena: Dolcela gluten free mješavina za Američke palačinke i Waffle, Dolcela gluten free Cookies, Dolcela gluten free Double Choco Brownie i Dolcela gluten free Čokoladni Muffin. Američke palačinke, slasni Waffli koji zovu na još, prhki keksići s komadićima čokolade, sočni Muffini ili Brownies? Potrebno je dodati nekoliko sastojaka, zasladiti smeđim ili kristalnim šećerom te uživati u bogatstvu okusa. Jer uz Dolcelu - Imaš pravo na slatko!

Dolcela kontinuirano, tijekom cijele godine, ulaže u oglašavanje svojih proizvoda kroz sve komunikacijske kanale, uz naravno pojačane aktivnosti tijekom blagdana. Prošle godine lansirali smo novu komunikacijsku platformu Imaš pravo na slatko, što je veliki iskorak za brand. Temelji se na prikazu različitih slastica, njihove pripreme te uživanja u okusu...jer svi mi imamo pravo na slatko. Istu komunikacijsku poruku prenijeli smo na društvene mreže.

Na društvenim mrežama proširili smo svoje kanale komuniciranja na Facebook i Instagram, na kojima nagrađujemo potrošače i dajemo im nove, moderne ideje za pripremu slastica. Novi kanali na kojima se pojavljujemo omogućuju nam konstantnu interakciju između branda i potrošača, bolje povezivanje s bloggerima, usmjerenost na krajnjeg korisnika uz stvaranje nezaboravnih iskustava u pripremi slastica.

Dolcela kontinuirano, tijekom cijele godine, ulaže u oglašavanje svojih proizvoda kroz sve komunikacijske kanale, uz naravno pojačane aktivnosti tijekom blagdana.

Dolcela mješavine za kolače i kreme moderan su inovativan dio asortimana i tu radimo najviše inovacija posebice tijekom i prije blagdana, kao i u zimskom periodu godine. Početkom prošle godine lansirane su Dolcela mješavine sa žitaricama koje predstavljaju iskorak u segment slastica s drevnim žitaricama. Svi Dolcela novi proizvodi u skladu su s trendovima koji se pojavljuju zadnjih godina u kategoriji slastica, te smo početkom ove godine lansirali i nove Premium deserte (Mascarponata & Toffee preljev, Double Choco, Crème brûlée s karameliziranim šećerom i Panna Cotta u varijanti s malina preljevom) koje odlikuje brzina i jednostavnost pripreme.

Prošle smo godine napravili veliki iskorak i zakoračili u svijet gotovih slastica kroz lansiranje Dolcela gotovih kolača (Dolcela kremšnite, torte i deserti) i Dolcela Cake2go biskvitnih peciva u shelf stable kategoriji. Dolcela Cake2go asortiman ove smo godine proširili s dvije nove slastice Dolcela Cake2go Brownies i Blondies, koji će oduševiti potrošače svojim sočnim biskvitima, i praktičnošću pakiranja, te mogućnosti konzumacije odmah i sad gdje god se nalazili.