U ovoj izazovnoj godini, Mesna industrija Ravlić proslavlja svoju veliku obljetnicu – 60 godina postojanja.
Danas smo tvrtka od gotovo 400 zaposlenika, koja je svoju priču započela iz obiteljskog restorana u srcu Osijeka. Naš dugogodišnji uspjeh leži u tradiciji i poznavanju tržišta uz održavanje najvišeg stupnja kvalitete koje prepoznaju naši vjerni kupci. Tako vam mogu pričati i priče o svima onima koji u našim mesnicama, kod svojih mesara, kupuju desecima godina.
Tu su i kupci koji dan-danas dolaze u istu mesnicu koja je bila prva mesnica Ravlić otvorena u Osijeku i sa svojim mesarima dijele priče, recepte, savjete, pa i obiteljske anegdote i fotografije. Mnogi ne mogu zamisliti proslavu važnog životnog trenutka ili događaja bez punog stola pravih delicija koje već godinama nabavljaju u svojoj mesnici. Početak našeg današnjeg širokog i bogatog asortimana, započeo je proizvodnjom janjetine prije 60 godina, a danas smo najveći proizvođač janjetine u Hrvatskoj. Osim što nas kupci znaju po dobrom mesu, kod nas su otkrivali i nove okuse, mirise i inovativne mesne proizvode koji su danas postali dio mnogobrojnih kuhinja diljem Hrvatske.
Danas su proizvodi Ravlić više od mesa, pričaju priču o obitelji, tradiciji i kvaliteti, a dostupni su u čak 52 mesnice diljem Hrvatske, kao i u svim većim trgovačkim lancima.
Kupovina mesa kod mesara kojem vjeruju mnogim našim kupcima je neprocjenjiva, no mi prepoznajemo vrijednost svakog pojedinca i zahvalni smo na svakoj osobi koja na svoj stol poslužuje naše proizvode.
Zahvaljujemo im kroz naš program vjernosti u kojemu trenutno imamo gotovo 20.000 članova, a održavamo i stalnu dvosmjernu komunikaciju preko brojnih online kanala koji su tu da „uskoče u cipele” mesara i kada on nije osobno dostupan. Vrijednosti na kojima temeljimo svoj uspjeh upravo su one obiteljske te pristupačnost, otvorena komunikacija i zajednička podrška i suradnja koje potičemo, kako unutar tvrtke, tako i svakim svojim nastupom prema krajnjem kupcu.
Tekst je izašao u 89. InStore magazinu.