Unilever je najavio planove za ulaganje 90 milijuna poljskih zlota (oko 20,7 milijuna USD) u proširenje svog proizvodnog pogona u Poznańu u Poljskoj.
Tvrtka namjerava povećati proizvodnju ramen rezanaca pod markama Knorr, Good Noodles i Amino.
Očekuje se da će pogon proizvoditi 600.000 jedinica rezanaca dnevno.
Prošireni asortiman proizvoda distribuirat će se ne samo u Poljskoj, već i u Nizozemskoj, Mađarskoj i drugim europskim zemljama.
Kako navode iz tvrtke, investicija će slijediti stroge ekološke standarde kako bi se optimiziralo korištenje električne energije i vode.
Naša tvornica u Poznanu jedna je od najvećih tvornica za proizvodnju hrane tvrtke Unilever. Danas bilježimo još jedno poglavlje u povijesti naše tvornice. Zahvaljujući daljnjim ulaganjima, moći ćemo učinkovitije odgovoriti na potrebe naših kupaca i nastaviti razvijati svoje poslovanje, rekao je Przemysław Fejfer, direktor tvornice Unilever u Poznańu.
Izvor: INB2B Media
Fotografija: Unilever